TejarNameToonaangevende fabrikant van kleine leidingenHoe de draairichting te onderscheiden

vrijgavetijd:2023-01-02 10:55:36 Post gebruiker:965HP113924865 Paginaweergaven:468

Kerntips:TejarName,TejarName22holle composietankerfabrikant,De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de bin

TejarName22holle composietankerfabrikant,

De voegpijp zonder schachtrolverpakking wordt afgetapt en uitbetaald van de binnenring in de verticale staat, omdat de sterkte van het laspunt veel lager is dan die van het staal zelf, en het gemakkelijk is om gebroken draden op het laspunt tijdens het spannen te veroorzaken. Wanneer de voegpijp circulaire wapeningsregeling goedkeurt, zal zijn buigende straal niet minder dan keer van de diameter zijn.

Grouting pijp aan spanend: de voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpversterking en geschikt om te spannen wordt ook voegpijp voegpijp genoemd. De zogenaamde voegpijp is een voegpijp in post-spanstructuur of component om de spanning van de voegpijpversterking te handhaven en over te dragen aan de gemengde spanning; Vaste eindvoegpijp: een voegpijp geïnstalleerd aan het einde van de voegpijpwapening en meestal begraven in het beton zonder spanning. De norm van de voegpijp gebruikt voor de voegpijpversterking is de nationale norm van de mensen s Republiek China (GB.T -, die ervoor zorgt dat de producten die door ons bedrijf worden vervaardigd voldoen aan de productkwaliteitswet van de Volksrepubliek China en de standaardwet van de Volksrepubliek China De voegpijp is de enige akoestische pijp die speciaal wordt gebruikt voor ultrasone tests in de markt De voegpijp wordt gemaakt van koude en harde staalpijp na professionele vormen, en is conn Gecected door klemdrukverbinding, schroefverbinding, flensverbinding en andere methoden. Het heeft een betrouwbaar anti-lekeffect tijdens betongieten. Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de akoestische meetbuis met hoge sterkte van de dubbele afdichtingsklem, enDe convexe groeven zijn voorzien van afdichtingsringen. Bij het installeren van het apparaat, wordt het stopuiteinde van het product met cm in het klokkeneind gestoken, en dan worden de twee convexe groeven samen gekneed met speciale hydraulische tangen. De pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na te worden gestrest, en de buitenpijp tussen de twee convexe groeven wordt diep ondergedompeld in de binnenpijp, en dan wordt de betrouwbare verbinding van het product voltooid; Na gekneed te zijn, vervormt de rubberen afdichtingsring en past tussen de twee lagen pijpen, het spelen van een uitstekend dubbel veiligheidsafdichtingseffect.

TejarNameDe installatie heeft geen invloed op de kenmerken van de bouwvoegpijp; De installatie of voegproces zal het beton niet beschadigen; Permanente afdichting kan worden verzekerd na het voegen; Als er geen lekkage is is voegen niet toegestaan. Het ingebedde voegbuissysteem wordt gebruikt voor het permanent afdichten van bouwvoegen, koude verbindingen, leidinglekvoegen en spleten tussen grondwanden in beton. Het is zeer geschikt om voegbuizen tussen de voegen van nieuw en oud beton te installeren. Verschillende materialen zoals cementslurry, polymeerslurry en polyurethaan chemische slurry kunnen worden geïnjecteerd. Wanneer water in de verbinding doordringt, kan de verbinding worden verzegeld door modder in de pvc-poort of de poort van het lenteskelet op het oppervlak te injecteren. De juiste voegtijd kan na het uitharden van beton worden gekozen. Ook lekvoegen kunnen op deze manier permanent worden afgedicht.

Het is veilig en hoeft niet ter plaatse gelast te worden.

Iambol.Antwoord: Ja het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.

Vóór de installatie van de voegpijp, is het noodzakelijk om te controleren of de verwerkte steun verticaal is aan de voegpijpfitting, en de niet-verticale steun te corrigeren; Installeer vervolgens de voegbuis op de beugel en bevestig deze.


TejarNameToonaangevende fabrikant van kleine leidingenHoe de draairichting te onderscheiden



Onder de vele geïmporteerde projecten is de ontwikkeling van de productietechnologie van automobiele deur- en vensterdichtstrips het meest representatief. Door de introductie van verzegelende stripproductielijnen uit Japan, Duitsland, Italië, Groot-Brittannië en andere landen, tot nu toe, hebben binnenlandse fabrikanten meer dan verzegelende strip prod geïntroduceerdactielijnen. Naast zuivere rubberen afdichtingsstrips kunnen afdichtingsstrips van verschillende composietstructuren, metaalskelet en verschillende rubbercomposietafdichtingsstrips, rubber en kunststof composietafdichtingsstrips worden geproduceerd. Momenteel is het algemene niveau van China De productietechnologie van de afdichtingsband heeft in de jaren negentig in principe het niveau van het buitenland bereikt en is uitgegroeid tot een voegbuis. Omdat sommige projecten niet gemakkelijk te detecteren zijn wanneer ze worden vervaardigd, en de kwaliteit van de voegpijp als kanaal voor het testen van instrumenten cruciaal is geworden. Als de kwaliteit van de voegpijp slecht is, staalbesparing dat de kenmerken van dunne pijpwand, ondoordringbaarheid,TejarNameOndersteuning voor kleine leidingen, drukweerstand en hoge sterkte heeft, kan deze direct aan het wapeningskader worden gebonden. Omdat de voegpijp erg licht is is het erg handig om te werken. Tijdens de installatie moet echter aandacht worden besteed aan de balans van de as.

Keramisch proces : maak en verwerk gipsmallen volgens de vereisten van een bepaalde plaats.

Antwoord: Ja, het kan worden beschermd. De zuigerstang kan worden beschermd door plastic slangen of balgen binnen het reisbereik toe te voegen.

Variabele kostenDe kwaliteit van de stalen stoorkop van de voegpijp is niet direct gerelateerd aan zijn eigen kwaliteit, maar de overmatige sterkte zal schadelijk zijn voor de kwaliteit van de stoorkop. Daarom, wanneer u het storende hoofdanker kiest, moet u het in detail uitleggen aan de fabrikant in de bestelling. De voegbuis moet worden gesneden met een tandloze zaag (slijpschijfklem). Het snijden door elektrisch of gaslassen is gemakkelijk tverouderen het omringende oppervlak en veroorzaken lokale verwarming aan het einde, wat de prestaties aanzienlijk vermindert. Tijdens het gebruik van de voegpijp is het verboden om enige vorm van verwarmingsmaatregelen te nemen om te voorkomen dat de mechanische eigenschappen van de voegpijp worden verminderd.

De voegpijp is opgevuld met de voorlip van het hoefijzer, en de hoogte van het zadelvormige gebogen oppervlak wordt veranderd om de pijpwand langs het nauwkeurige zadelvormige gebogen oppervlak te laten kruipen en glijden.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Andere toepassingen van voegpijpintroductie De voegpijp van paalfundering verwijst naar de staalpijp die moet worden ingebed bij het testen van de kwaliteit van paalfundering. Over het algemeen wordt het in de wapeningskooi gebonden en samen met de wapeningskooi in het gat verlaagd alvorens beton te gieten! Er zijn vele redenen voor de voegpijp om op de pijp te gokken, waarvan de meeste te wijten zijn aan de lekkage van modder veroorzaakt door de pijpverbinding die niet goed wordt gelast tijdens de verwerking, en ook omdat de pijpmond niet goed wordt gesloten en valt dpuin, de leiding is geblokkeerd! Om het bot te zeggen, de pijp is geblokkeerd door allerlei soorten! De rol van de voegpijp is om schoon water in de voegpijp te injecteren en de omvormer in de voegpijp te zetten voor het testen wanneer de integriteit van de paalfundering door ultrasone golf wordt getest. Als de voegpijp is geblokkeerd, kan de omvormer niet worden geplaatst, of kan niet worden geplaatst aan de onderkant van de paal, dus het is onmogelijk om de hele paal uitvoerig te testen en de kwaliteit van de paalfundering te beoordelen!


TejarNameToonaangevende fabrikant van kleine leidingenHoe de draairichting te onderscheiden



Bij de bouw van sommige voegbuizen, na de voltooiing van de bouw van het project, omdat sommige bouwpersoneel geen beschermende maatregelen heeft genomen na de voltooiing van deHet project werd beschadigd door enkele externe factoren. Om gebruikers te helpen de bouwkwaliteit van de voegbuizen effectief te verbeteren, introduceert het volgende artikel de beschermende maatregelen die moeten worden genomen na de voltooiing van de constructie van de waterdichte laag van de voegbuizen. Voor verschillende technische ontwerpen, waterdicht en waterstop zal worden uitgevoerd gedurende het hele proces van het voegen van pijp totdat de terugvullende grond is voltooid.

tussenpersoonEchter, niet alle voegpijpproducten kunnen dit effect bereiken. Sommige inferieure voegen pijpproducten falen niet alleen om het verwachte effect in gebruik te bereiken, maar hebben ook problemen zoals lage voegen efficiëntie, pijpbarst en pijpbuigen, die het voegen effect van de voegen pijp en de vooruitgang van het hele project ernstig beïnvloeden. De kwaliteit van het voegen effect komt van de selectie van hoogwaardige voegen pijpproducten. Shengpeng voegpijp is een goede keuze voor u om voegpijpproducten te kiezen vanwege zijn hoge sterkte, geweldige, eenvoudige verbinding en hoge kostenprestaties! Grouting pijp de voegpijp is een soort geosynthetisch materiaal gevormd door ultrasoon lassen, dat is samengesteld uit een staalplastic samengestelde versterkte riem (ingebouwde hoge sterkte koolstofveerstaaldraad (spanningsmateriaal) en verpakt met polyethyleenhars (beschermend materiaal) en geplaatst onder rechte hoeken aan de vlakke lengte en breedtegraad. Het is een uitgebreid product van bestaande stijve wapening (vlakke staalstrip, geribbelde staalstrip, gegalvaniseerde staalstrip, roestvrij staalstrip, gewapend betonstrip, enz.) en flexibele wapening (polypropyleenstrip, plastic voegbuis, warp gebreide voegbuis, enz.). Vanwege zijn hoge treksterkte, en sterk in elkaar grijpend en occlusief effect op de grond, kan het de zachte bodemfundering effectief behandelen, de laterale verplaatsing van de grond beperken, de ongelijkheden overwinnensettling van de bodem, verbetert de draagkracht van de fundering aanzienlijk en verbetert de algemene prestaties van de fundering; Het kan wijd worden gebruikt in wegenbouw, spoorwegtechniek, vasthoudende structuur, damtechniek, waterbesparingstechniek en tunneltechniek; Het heeft een opmerkelijk beschermend effect en goede sociale en economische voordelen tegen sleuven en scheuren van stoep.

De voordelen van de voegpijp zijn als volgt: De ingebedde voegpijp kan met water worden geïnjecteerd door druk ter plaatse om de waterdichtheid van de verbinding te bevestigen. Gronding is alleen vereist wanneer de verbinding water lekt.

Wanneer de pijp wegens ernstige verstopping niet kan worden aangesloten, moeten de volgende behandelingsprincipes worden gevolgd: wanneer het de eerste paal van een bepaalde brug is, moet kernboordetectie worden uitgevoerd; wanneer het niet de eerste paal van een bepaalde brug is, moet de bouweenheid de detectiemethode wijzigen. De methode van de lage spanningsreflectiegolf of de meetmethode van de hoge spanningsspanning moet worden gebruikt en ondertekend door de toezichthouder. s vertegenwoordiger en de persoon die belast is met kwaliteitstoezicht vóór de uitvoering; In geval van pijpblokkering van een brug voor vele malen, moet de kernboorinspectie tijdig worden uitgevoerd. Veelvoorkomende problemen en antwoorden van voegpijp wat is de druk binnen de voegpijp?

TejarNameHet heeft goede luchtdichtheid, lage gasdoorlatendheid, sterke afdichting en geen lekkage.

Twee convexe groeven worden gepland aan het einde van het klokkende van de dubbele afdichtingsklem voegpijp, en de convexe groeven zijn uitgerust met afdichtingsringen. Tijdens de installatie wordt het puntuiteinde van het product in het belleuiteinde gestoken. De voegpijp kneedt vervolgens de twee convexe groeven samen met een speciale hydraulische klem, en de pijp bij het gekneedde deel wordt verkort en vervormd na spanning. De buitenpijp tussen de twee convexe groeven is diepdded in de binnenpijp, en dan is de verbinding van het product voltooid; Na het kneden wordt een rubberen afdichtingsring vervormd en geplakt tussen twee lagen buizen, wat een dubbel veiligheidsafdichtingseffect speelt.

De langsoverlappende breedte van het voegen van pijp en het voegen van pijp zal niet minder dan cm zijn,TejarNameVooruit kleine buis voor tunnel, en de dwarsoverlappende breedte zal niet minder dan cm zijn. De eerste moet op de laatste worden geplaatst volgens de asfaltrichting. Na het leggen van de glasvezelvoegpijp, bevestig de glasvezelvoegpijp met hoogwaardige cementspijkers en vaste ijzerplaten met een grootte van mm, mm en een dikte van .mm. De vaste afstand kan volgens de werkelijke bouwsituatie worden bepaald.


Copyright en kennisgeving:
1. De door UUUUUU getoonde VVVVVV wordt gepubliceerd door de gebruiker. Netizens zijn welkom om het opnieuw af te drukken, maar de herdruk moet het huidige webpagina-adres of het weblink-adres en de bron ervan vermelden.
2. Deze pagina bevat informatie van VVVVVV en de inhoud wordt gepubliceerd en geüpload door gebruikers. Deze website is niet verantwoordelijk voor de authenticiteit, nauwkeurigheid en intellectuele eigendomsrechten van de inhoud van deze pagina (inclusief maar niet beperkt tot tekst, afbeeldingen, video's) Deze pagina bevat informatie over het algemeen welzijn. Als u vindt dat de inhoud van VVVVVV illegaal of illegaal is, neem dan contact met ons op, we zullen deze zo snel mogelijk verwijderen of wijzigen, bedankt voor uw medewerking
3. Een deel van de inhoud die door gebruikers op deze website is geplaatst, is overgenomen van andere media met het doel meer informatie over te brengen. Dit betekent niet dat deze website het eens is met hun standpunten of de authenticiteit van hun VVVVVV bevestigt. De inhoud is bedoeld voor amusementsreferentie enkel en alleen. Deze website draagt ​​niet de directe en gezamenlijke aansprakelijkheid voor de inbreuk op dergelijke werken, verklaren hierbij!
Meer>vergelijkbaarnieuws

Colonadviserennieuws
ColonLaatste nieuws